top of page

Kesän tiiviskurssit

Täältä löydät studiomme kauden ajantasaiset kurssitiedot. Huomioithan, että aikataulussa on esitetty vain viikkotuntien lukujärjestys. Salin kokonaisvaltaisen varaus- ja vuokraustilanteen löydät Varauskalenteri-välilehdeltä.

Kesäkurssien ajankohta 7.8.-23.8.2023

Tervetuloa mukaan elokuun tiiviskursseille oppimaan vannetanssia ja tulitaiteita! Tiiviskurssit ohjataan pääkaupunkiseudulla; Pitäjänmäessä ja Käpylässä!

 

Huomoithan ystävällisesti että kaikki opetustunnit pidetään ulkona! Valitettavasti ulkotunneilla toimitaan sään armoilla.Tämä koskettaa erityisesti tulitunteja, sillä välineet eivät saa kastua. Mikäli tunteja ei voida pitää sään vuoksi ulkona, siirtyy kausi viikolla eteenpäin. Vaihtoehtoisesti voidaan ryhmän kanssa sopia päivä ja aika siirtyvälle tunnille. Flow-ryhmät (vannetanssi ja poi-tekniikka) siirtyvät joko sisätiloihin Belenos Studiolle tai vaihtoehtoisesti kausi siirtyy eteenpäin tai kerran voi korvata muulla kesäkauden aikana pidettävällä tunnilla.

SaarijärviSavu1.jpg

Tulivanne-työpaja 10.8.

Ihanista tulikoulun kesäryhmistä inspiroituneina tarjoamme vielä yhden tuliaiheisen työpajan ennen kesälomille siirtymistä.

Ajankohta 10.8.2023

Klo 19.00-21.00

Sijainti: Pitäjänmäki
Hinta: 39€ sis. ALV10%

Tulikoulu

Ajankohta 7.8.-23.8.2023

Tunnit 3 x 90min
Hinta: 75€ sis. ALV10%

Tulikoulu

Kolmen viikon tulikoulussa opit valitsemasi välineen tekniikkaa, sarjoja sekä koreografioita ammattitulitaiteilijoiden ohjauksessa. Toteutamme tulikoulun sääolosuhteiden puitteissa. Metsäpalovaroitukset ja/tai vesisateet voivat vaikuttaa aikatauluihin! Yhden tulitunnin pituus on 90min, joka sisältää harjoittelua ilman tulia ja tulien kanssa. Tulikoulun kurssin hinta sisältää tarkastetut ja käyttöön soveltuvat tulivälineet tuntien ajaksi, käytettävät nesteet sekä pelastusviranomaisten määräämän alkusammutuskaluston. Tulikoulun ohjaajat ovat vakuutettuja ja omaavat voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi tulikoulun sijainti ilmoitetaan vain osallistujille! Emme toivo tulitunneille yleisöä turvallisuussyistä.
 

Huomioitavaa tulitunneilla
 

Toteutamme tulitunnit aina turvallisuus edellä joten huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat ilmoittautuessasi tulitunneille! Tulitunneille tulee valita luonnonmateriaalista tehdyt pitkähihaiset vaatteet jotka suojaavat ihoa. Huom myös lämpimällä säällä! Tulitunneilla tulee olla mukana omat puuvilla-, nahka- tai nomex hanskat. Tukka tulee olla aina kiinni eikä vaatetuksessa saa olla roikkuvia osia. Voit suojata tukan hupulla tai puuvillapipolla. Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset voimassa. Tutustuthan kurssien ehtoihin alta.Tuntikuvaukset

Viuhkatekniikka


Maanantai klo18.00 – 19:30 – Taso: alkeisjatko- ja jatko / open level. Kurssi on sekoitus helpompaa ja vaikeampaa tekniikkaa. Opittu tekniikka nivotaan yhdeksi pidemmäksi koreografiaksi. Halukkaat voivat harjoitellakuitenkin myös yksittäistä tekniikkaa ja/tai komboja. Kurssi sopii vähän aikaa tai pidempään harrastaneille. Kurssi sopii erinomaisesti myös kesäkuun tiiviskursseilta jatkajille. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

 

Tiistai klo18.00 – 19:30 – Taso: alkeis- ja alkeisjatko / open level. Kurssi on sekoitus helpompaa ja vaikeampaa tekniikkaa. Kurssilla opetellaan yksittäistä tekniikkaa sekä komboja. Halukkaille rakennetaan opistusta tekniikasta lyhyitä sarjoja. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän aikaa harrastaneille. Kurssi sopii erinomaisesti myös kesäkuun tiiviskursseilta jatkajille. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.

Poi-tekniikka

 

Maanantai klo18.00 – 19:30 – Taso: alkeis- alkeisjatkotekniikka / open level. Kurssin aikana tutustumme

siirtymiin liikkeiden välillä ja rakennamme helppoja komboja. Vaativuustasoa säädellään osallistujan mukaan. Kurssi sopii vähän aikaa tai pidempään harrastaneille. Kurssi sopii erinomaisesti myös kesäkuun tiiviskursseilta jatkajille. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.
 

Tulivanne

Tiistai klo18.00 – 19:30 – Taso: open level. Kurssin aikana tutustumme tulivanteen käsittelyyn, tekniikkaan ja sarjoihin. Vaativuustasoa säädellään osallistujan mukaan. Vanteen käsittely tulisi olla tuttu ennestään. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

Tulisoihtu
 

Keskiviikko klo18.00 – 19:30 – Taso: helppo / open level. Tule oppimaan tekniikkaa ja vartalon liikettä yhdistelevä soihtukoreografia! Tämä sopii erinomaisesti tulitaiteen ensikertalaisille, sillä soihdut ovat helppo tuliväline lähestyä. Jo kokeneemmat tulitaiturit voivat syventyä vielä lisää tulitaiteen saloihin. Kurssi sopii erinomaisesti myös kesäkuun tiiviskursseilta jatkajille. Ohjaaja: Merilei Mandelin.

Flow-taiteet

Ajankohta 7.8.-23.8.2023

Tunnit 3 x 60min
Hinta: 30€ sis. ALV10%


Flow-taiteet

Kolmen viikon flow-taiteiden kurssilla opetellaan tekniikkaa ja sarjoja. Tunnit pidetään ulkona. Opetettavia aiheita on vannetanssi, tekniikkaviuhka, silkkiviuhkat ja tuplavanteet. Kursseja on aloittelijoille ja jatkajille. Saat lainavälineet tuntien ajaksi ohjaajilta. Varaa mukaan mukava vaatetus ja vettä.
 

Silkkiviuhka

Maanantai klo 18-19:00 – Taso: alkeis- ja alkeisjatko / open level.
Kurssi on sekoitus helpompaa ja vaikeampaa tekniikkaa. Opittu tekniikka nivotaan yhdeksi pidemmäksi koreografiaksi. Halukkaat voivat harjoitellakuitenkin myös yksittäistä tekniikkaa ja/tai komboja. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän aikaa harrastaneille. Silkkiviuhkat ohjataan sisällä Belenos Studiolla. Ohjaaja: Jaana Hautajoki.

Vannetanssi

Tiistai klo 18
-19:00 – Taso: alkeis- ja jatko / open level. Pitäjänmäen vannetanssikurssi sekoittelee helppoa ja vaikeampaa tekniikkaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tule ja haasta itseäsi kivoilla tempuilla ja komboilla! Tunnit ohjataan sisällä Belenos Studiolla.

 

Keskiviikko klo 17-18:00 – Taso: alkeis- ja jatko / open level. Käpylän vannetanssikurssi sekoittelee helppoa ja vaikeampaa tekniikkaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tule ja haasta itseäsi kivoilla tempuilla ja komboilla! Tunnit ohjataan Taivaskalliolla Käpylässä. Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen.

Tuplavanne

Keskiviikko klo 18-19:00 – Taso: alkeet / open level. Tule oppimaan tuplavanteiden perustekniikkaa! Tunnit ohjataan Taivaskalliolla Käpylässä. Ohjaaja: Vilma-lotta Mustonen.

Tekniikkaviuhka

Torstai klo 19:30-20:30 – Taso: alkeis- ja jatko / open level. Tekniikkavihukakurssilla käymme läpi vihukatekniikan perusteita sekä yhdistämme helppoa ja vaikeampaa tekniikkaa lyhyiksi sarjoiksi. Oiva tilaisuus kokeilla lajia ennen syyskauden alkamista! Ohjaaja: Merilei Mandelin.

Vannetanssi merilei.JPG
Merilei Mandelin on aloittanut Flow-taiteet vuonna 2006. Päävälineenä hänellä on vanne, mutta taitaa myös poit, viuhkat, sekä tuli- ja valotaiteen. Ohjaajana hän on vauhdikas, rento ja tykkää haastaa myös itseään jatkotason ryhmissä. Aloittelevien ryhmien kanssa hän etenee rauhallisesti. Kevätkaudella 2023 hänen oppiin pääsee kolmena iltana viikossa! Opetuskielet Suomi ja Englanti.
ig.png

Merilei Mandelin

bottom of page