top of page

Kesän tiiviskurssit

Täältä löydät studiomme kauden ajantasaiset kurssitiedot. Huomioithan, että aikataulussa on esitetty vain viikkotuntien lukujärjestys. Salin kokonaisvaltaisen varaus- ja vuokraustilanteen löydät Varauskalenteri-välilehdeltä.

Kesäkurssien ajankohta 29.5-16.6.2023

Tervetuloa mukaan kesän kursseille oppimaan vannetanssia ja tulitaiteita! Tiiviskurssit ohjataan pääkaupunkiseudulla; Pitäjänmäessä, Herttoniemessä, Käpylässä ja Espoonlahdessa!

 

Huomoithan ystävällisesti että kaikki opetustunnit pidetään ulkona! Valitettavasti ulkotunneilla toimitaan sään armoilla.Tämä koskettaa erityisesti tulitunteja, sillä välineet eivät saa kastua. Mikäli tunteja ei voida pitää sään vuoksi ulkona, siirtyy kausi viikolla eteenpäin. Vaihtoehtoisesti voidaan ryhmän kanssa sopia päivä ja aika siirtyvälle tunnille. Flow-ryhmät (vannetanssi ja poi-tekniikka) siirtyvät joko sisätiloihin Belenos Studiolle tai vaihtoehtoisesti kausi siirtyy eteenpäin tai kerran voi korvata muulla kesäkauden aikana pidettävällä tunnilla.

KESÄ 2021 Viikkokalenteri.jpg

Tulikoulu

Ajankohta 29.5-16.6.2023

Tunnit 3 x 90min

Kolmen viikon kursseilla käydään läpi tekniikkaa, sarjoja sekä opetellaan koreografia ammattitulitaiteiljan ohjauksessa. Huomaathan, että yhden kerran pituus on 90min. Tänä aikana harjoitellaan sekä ilman tulia että tulien kanssa. Kurssin hintaa sisältyy tulivälineet lainaksi, käytettävät nesteet sekä paloturvallisuusvälineet. Osallistuja ottaa matkaansa tulitaiteiluun soveltuvan vaatetuksen, ohjaaja informoi tästä osallistujia. Ohjaaja on vakuutettu ja omaa voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi sijainti ilmoitetaan vain osallistujille, mutta tulitunnit pidetään Pitäjänmäessä.

Flow-taiteet

Ajankohta 29.5-16.6.2023

Tunnit 3 x 90min
Vanetanssi, poi-tekniikka ja levi wand

Kolmen viikon kursseilla käydään läpi tekniikkaa ja sarjoja. Huomaathan, että yhden kerran pituus on 60min. 

Imoittautumisen ehdot kesän kursseille

Kesän tiiviskurssi laskutetaan kerralla ennen kauden alkamista. Kurssimaksun voi maksaa osittain tai kokonaan seuraavilla; Smartum, E-passi, Edenred ja Easybreak.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta. Kesän tiiviskursseille opiskelija ja työttömyysetuus ei ole voimassa.

 

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla tunneilla aikavälillä 29.5-16.6.2023. Voit korvata poissaoloja etukäteen! Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Tuliryhmissä ei voi korvata poissaoloja turvallisuussyistä.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta turvallisuudesta ja huolehtii asianmukaiset vakuutukset.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Belenos Studio pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

bottom of page