top of page
ValoviuhkatPG

Opi flow-taiteita ammattilaisten kanssa!

Kevätkausi 2023

Kevätkausi 2023 Belenos Studiolla

Kevätkausi 2023 käynnistyy poikkeuksellisesti kahdessa osassa! Ensimmäiset viikkotunnit alkavat 23.1.2023 ja tästä seuraavat 27.2.2023!

 

Viikkotunneilla opetellaan tekniikkaa sekä liikkumista flow välineiden kanssa. Tuntien sisältöön kuulu mm. liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet sekä joskus improvisaatioharjoitukset. Viikkotunnit tapahtuvat säännöllisesti viikottain samana päivänä ja aikana. Viikkotunnit on suunnattu aikuisille. Viikkotunteja käynnistetään niin vasta-alkajille kuin jo vähän aikaa tai pidempää harrastaneille. Viikkotunneilla saat lainavälineet tuntien ajaksi. Mikäli et ole varma sopivasta ryhmästä, henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaimman ryhmän.

 

Maksu, alkaen kurssin alkamispäivästä:

Lasku 1-5 osassa kevätkaudet 2023 aikana

Virikesetelit: Smartum, Edenred Finland, E-passi ja Eazybreak

Alta löydät studiomme ajantasaiset kurssitiedot sekä ilmoittautumislomakkeen.

Mitä opit viikkotunneilla kevätkaudella 2023?

Vannetanssi

Moniulotteinen ja helposti lähestyttävä vannetanssi on usean harrastajan mieleen! Belenos Studiolla pääset oppimaan vannetanssia lajin edelläkävijöiden kanssa! Opettelemme riippuen kurssin tasosta aina perustekniikasta haastavampaan tekniikkaan. Harjoituksia on niin yksittäisiä tekniikkaharjoituksia, komboja, lyhyitä sarjoja sekä koreografioita. Riippuen ohjaajan erikoistumisesta, on viikkotuntiohjelmassa myös lattiatekniikkaa. Kevätkaudella vannetanssia opetetaan maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin! Lisäksi maanantain ja torstain flow-taiteiden kursseilla osa-aiheina on myös vannetanssi. Ryhmiä on aloittelijoille ja jatkajille! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

Flow-taiteet – tuliryhmät K18

Maanantain ja torstain flow-taiteiden ryhmissä pääset tutustumaan useaan eri välineeseen kevätkauden aikana. Kursseilla pääset kokeilemaan vannetanssia, poi- ja viuhkatekniikkaa, silkkiviuhkoja sekä opetamme sinulle tulitaiteen perusteet tulisoihduilla ja tuliviuhkoilla. Tunnit sisältävät yksittäistä tekniikkaa, sarjoja ja koreografioita. Molemmat kurssit ovat alkeisryhmiä, joten etenemme rauhalliseen tahtiin. Huomioithan että tulitunnit toteutuvat sääolosuhteet huomioiden! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Tuliryhmät on suunnattu vain täysi-ikäisille! Mikäli olet alaikäinen ja kiinnostunut flow-taiteista, suosittelemme ensin sisätunteja.
 

Poi-tekniikka

Poi-tekniikka ja on hauskaa ja haastavaa! Poi-tekniikan tunnilla keskitymme nimenomaan tekniikkaan. Harjoittelemme yksittäistä tekniikkaa joista rakennamme sarjoja sekä lyhyitä koreografioita. Kurssi keskittyy moderniin poi-tekniikkaan eikä sisällä tulitunteja. Tunti on suunnattu täysin aloittelijoille sekä vähän aikaa harrstaneille tai kertausta kaipaaville. Poi-tekniikan kurssi pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.
 

Vannetanssi & tuplavanteet

Maanantain vannetanssikurssilla yhdistämme yhden vanteen vannetanssitekniikkaan keskittyviä tunteja sekä tunteja, joilla tutustutaan poi-tyylisen tuplavanteilun saloihin. Kummastakaan et tarvitse kokemusta, sillä kurssi lähtee liikkeelle aivan alkeista. Yhden vanteen tunneilla lähestymme on- ja off-body tekniikkaa vanteen kanssa: kuinka hallita vannetta kehon eri osissa sekä käsillä. Tutustumme myös yhden vanteen liikekieleen isolaatioita, rolleja ja esimerkiksi eskalaattoreita lähestyen. Tuplavannetunneilla harjoittelemme perusteita kahden vanteen käsittelystä ja hallinnasta poinpyörityksen maailmasta tuttua tekniikkaa harjoitellen; myllyt ja weavet tulevat siis tutuiksi! Kurssi pidetään kerran viikossa maanantaisin. Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

Kevätkausi 23.1-15.5.2023
Kauden pituus 15x60min

Maanantai

17-18.00 Vannetanssi ja tuplavanne, alkeisryhmä, Vilma-Lotta Mustonen (*Alkaa 27.2!)
19-20.00 Flow-taiteet, tuliryhmä, jatkajat, Merilei Mandelin

20-21.00 Belenos Group of Arts – showryhmä (suljettu ryhmä)

 

Tiistai 
17-18.00 Vannetanssi, alkeisjatko ja jatko, Merilei Mandelin

18-19.00 Vannetanssi, jatko, Merilei Mandelin
19-21.00 Belenos Group of Arts – showryhmä (suljettu ryhmä)

 

Keskiviikko
17-18.00 Vannetanssi, alkeet, Merilei Mandelin

19-20.00 Vannetanssi, jatko, Vilma-Lotta Mustonen

20-21.00 Flow-taiteet, tuliryhmä, alkeisjatko ja jatko, Vilma-Lotta Mustonen

Torstai
20-21.00 Flow-taiteet, tuliryhmä, alkeisryhmä, Paula Mäki-Hollanti (*Alkaa 2.3.23)

Sunnuntai
18-19.00 Vannetanssi, alkeisryhmä, Iina Jäntti (*Alkaa 5.2.23)

Hinnat:
Vannetanssi arkisin klo17-18.00 210€ sis. ALV 10%
Vannetanssi arkisin klo18-21.00 240€ sis. ALV 10%
Flow-taiteet 270€ sis. ALV 10%


Flow-taiteet tuliryhmä 216€ sis. ALV 10% torstai klo20-21.00
*Huom kurssin lyhyempi kesto myöhäisemmän aloitusajankohdan vuoksi!

 

Vannetanssi/tuplavanne maanantaisin klo 17-18.00
10x60min 126€ / 140€ sis. ALV 10% 

*Huom kurssin lyhyempi kesto välipäivien vuoksi!

Vannetanssin alkeet sunnuntaisin klo 18-19.00 9x60min 113,40€ / 126€ sis. ALV 10% *Huom kurssin lyhyempi kesto välipäivien vuoksi!


Viikkotunteja ei ohjata:
20-26.2.2023 Talviloma
7-10.4.2023 Pääsiäinen

1.5.2023 Vappu

18.5.2023 Helatorstai

14.5.2023 Äitienpäivä

Ohjaajat

Vannetanssi merilei.JPG
Merilei Mandelin on aloittanut Flow-taiteet vuonna 2006. Päävälineenä hänellä on vanne, mutta taitaa myös poit, viuhkat, sekä tuli- ja valotaiteen. Ohjaajana hän on vauhdikas, rento ja tykkää haastaa myös itseään jatkotason ryhmissä. Aloittelevien ryhmien kanssa hän etenee rauhallisesti. Kevätkaudella 2023 hänen oppiin pääsee kolmena iltana viikossa! Opetuskielet Suomi ja Englanti.
ig.png

Merilei Mandelin

Turvallisemman tilan periaatteet

Meille Belenos Studiolla on ensisijaisen tärkeää, että jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi! Aivan jokaisella on tasavertainen oikeus osallistua studiomme toimintaan ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta.

Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu:

💜 Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa.
💜 Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään
puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi.
💜 Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen.
💜 Anna tilaa.
💜 Kuuntele ja opi.

Kaikille turvallinen tila saavutetaan, kun kaikki Belenos Studiolla käyvät noudattavat näitä periaatteita. On myös tärkeä muistaa puuttua, mikäli joku näitä periaatteita rikkoo!

Ilmoittautumisen ehdot kevään 2023 tunneille

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 5€/laskutuslisä per lasku. Kurssimaksun voi maksaa osittain tai kokonaan seuraavilla; Smartum, E-passi, Edenred ja Easybreak.

 

Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta.

 

Opiskelijat ja työttömät saavat -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä kahden (2) viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin vannetanssi@gmail.com. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

 

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Ilmoittauduthan aina sähköpostitse ja ethän varaa paikkaa mikäli et ole varma mahdollisuudesta korvata poissaoloasi. Tuliryhmissä ei voi korvata poissaoloja turvallisuussyistä. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana.

 

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Belenos Studio pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Yhteys

Takkatie 10 B, 2krs.
00370 Helsinki

UUSIMAA / FINLAND

+358404167696

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos viestistä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

bottom of page