top of page

Kesäkuulle luvassa vielä tulivannetyöpaja!


Ihanista tulikoulun kesäryhmistä inspiroituneina tarjoamme vielä yhden tuliaiheisen työpajan ennen kesälomille siirtymistä. Luvassa paljon toivottu:


TULIVANNE-TYÖPAJA


Tiistaina 27.6.2023

Klo 19-21.00 Belenos studio

Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen


Tuo uusi ulottuvuus vannetanssiisi ja lisää mukaan tuli ! Työpajan aikana saat maistiaisen vannetanssista tulen kanssa turvallisesti ammattitulitaiteilijan ohjauksessa. Tutustumme tulivanteen käsittelyyn jokaisen osallistujan taitotasoa mukaillen omassa tahdissa ja harjoittelemme liikkeitä ensin ilman liekkejä, jolloin saat tuntumaa välineeseen ja sen käsittelyyn tulipäiden kanssa. Käymme läpi myös tuliturvallisen vanteen käsittelyn sekä sammutuksen. Työpaja aloitetaan valmistelemalla välineet käyttökuntoon.


Työpajan aikana jokainen osallistuja etenee omaan tahtiin ohjatusti. Ohjaaja opastaa ja näyttää vaihtoehtoja vannetanssiin jokaisen osaamistasoon suhteutettuna. Edistyneemmät tulivanteilijat voivat jo harjoitella haastavampaa tekniikkaa kuten heittoja ja läpimenoja. Aloittelevat tulivanteilijat keskittyvät perustekniikkaan, kuten vyötäröllä ja käsissä pyörittämiseen, kahdeksikkoihin ja isolaatioihin. Suosittelemme työpajaa heille, joille vanne on välineenä edes hieman tuttu!


Ryhmä on pienryhmä, joten ilmoittauduthan nopeasti! Studio tarjoaa välineet sekä kaiken muun tarvittavan. Osallistuminen on mahdollista myös omalla vanteella.


Hinta: 39 e sis.välineet

29 e omalla vanteella


Hinta sisältää: lainavälineet, käytettävät nesteet, sammutuspeitteet, sammuttimet ja muut materiaalit tuntien ajaksi. sis. ALV 10%.

Jos osallistut omalla vanteella, huolehdithan että välineesi on ehjä ja tuliturvallinen.


Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut: info@belenosstudio.fi

tai bion linkin kautta


Työpaja on K-18. Tutustuthan ennen ilmoittautumistasi osallistumisen ja ilmoittautumisen ehtoihin: www.belenosstudio.fi/kesa23 (Linkki biossa!)


Julkaisun kuva: Kaisa Penttinen


Comments


bottom of page