top of page

Kevätkausi on julkastu ja ilmoittautuminen avattu!

Kevätkauden lukujärjestys on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu! 💜✨️


Olemme Suomen ensimmäinen flow-taiteisiin keskittynyt studio, joka tarjoaa säännöllisesti monipuolisella kattauksella flow-taiteita kaikille lajista kiinnostuneille! Meidän viikkotunneilla käy aikuiset – harrastajat ja ammattilaiset oppimassa flow-taiteiden kiehtovaa maailmaa lajin edelläkävijöiden kanssa!


Flow-taiteet on vienyt monen sydämen ja tämä lämminhenkinen laji on erinomainen tapa haastaa itsensä oppimaan aikuisiällä jotain uutta! Flow-taiteet ei edellytä mitään aiempaa harrastustaustaa, sillä lajissa loppupeleissä on kyse jokaisen uniikista tyylistä! Me autamme viikkotunneille tulijoita alkuun tai syventämään osaamista tekniikan parissa.


Flow-taiteet on hyvä liikuntamuoto vartalolle ja mielelle, sillä kivan tekemisen parissa arki unohtuu ja voit nauttia mukavasta harrastamisesta samanhenkisten kanssa. Me noudatamme turvallisen tilan periaatteita ja toivotamme kaikki tervetulleeksi juuri sellaisena kun on!

Löydä kotisivuilta viikkotuntikalenterin, tuntikuvaukset ja hintatiedot sekä ilmoittautumislomakkeen: www.belenosstudio.fi/kevat24


Yhteys: info@belenosstudio.fi / 0404167696 (WhatsApp)
Comments


bottom of page