top of page

Korona-ajan toimintaohjeistus viikkotuntilaisille

Sisältö päivitetty 21.3.2021. (Ohjeistukset edelleen voimassa 13.7.2021.)


Olemme päivittäneet toimintasuunnitelmamme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi AVIn ohjeita noudattaen. Nykyisellään tartuntatautilaki velvoittaa toimijoita ja tilanhaltijoita järjestämään tilojensa käytön siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien on mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan. Tämän johdosta toimintaamme tulee muutoksia. PDF: Tanssistudio Belenos- toimintasuunnitelma viruksen leviämisen ehkäisemiseksi


Otathan ystävällisesti seuraavat asiat huomioon studiollamme toimiessa:

  • Tulethan viikkotunneille vain täysin oireettomana. Jos tunnet oireiden ilmaantuvan kesken harjoitusten, ilmoitathan siitä ohjaajalle välittömästi.

  • Noudatathan terveysviranomaisten karanteeni-ohjeistuksia. Mikäli palaat ulkomailta tai saat tiedon altistumisesta, pysythän poissa viikkotunneilta 14 vrk ajan.

  • Pesethän tai desinfioithan kätesi tullessa ja mennessä studiolle. Meillä on vessassa tarjolla saippuaa ja käsipapereita. Eteisestä löydät käsidesiä.

  • Muistathan tarvittaessa yskiä hihaan ja noudattaa hyvää niistämishygieniaa.

  • Vältäthän turhaa oleskelua studion yleisissä tiloissa, jotta turvaetäisyydet voidaan säilyttää hyvin ja turhalta lähikontaktilta vältytään.

  • Pukuhuone- ja eteistilan niukkuudesta johtuen ja pyydämme teitä mahdollisuuksien mukaan saapumaan paikalle harjoitukseen soveltuvissa vaatteissa. Voitte jättää henkilökohtaisia tavaroitanne studion eteistiloihin tai ottaa niitä peilisalin puolelle, jotta vältymme pukuhuonetilan mahdolliselta ruuhkaantumiselta.

  • Pysythän tanssisalin puolella sinulle varatulla paikalla, jotta turvaetäisyydet säilyvät. Paikat ovat merkitty lattiateippauksin.

  • Maski on vapaaehtoinen. Suosittelemme kuitenkin maskin käyttöä etenkin studion yleisissä tiloissa liikkuessasi.

  • Käytäthän tunneilla vain lähtökohtaisesti omia välineitä. Jatkamme lainavälineiden tarjoamista kaikille niitä tarvitseville. Välineitä on kuitenkin hankala puhdistaa ilman välineen vahingoittumista, joten emme voi taata näiden puhtautta.

Jatkamme tilanteen aktiivista seurantaa. MoodForHoopin kaikkia ilmoittautuneita viikkotuntilaisia informoidaan muutoksista sähköpostitse sekä viikkotuntien omissa WhatsApp ryhmissä.

Belenos studio informoi opetus- ja ohjaustuntien ohjaajia covid-19 viruksen leviämisen ehkäisemiseksi otettavista toimista sähköpostitse. Tuntilaiset saavat tarkemmat ohjeistukset suoraan ohjaajaltaan.

Muuta lisätietoa:

Muistathan, että poissaoloja korvaavat tunnit on käytettävä kyseisen kauden aikana. Korvaustunteja voi suorittaa myös osallistumalla maanantain etätunneille. Suosittelemme sopimaan korvaavia tunteja ajoissa, sillä korvauspaikkoja on viikkotunneilla rajoitetusti. Viikkotunneille otetaan korvauskertalaisia vain mikäli asiakaspaikkoja on riittävästi rajoitteiden puitteissa.

Huomioithan, että lähtökohtaisesti kaikki tunnit pidetään. Mikäli poikkeustilanne pakottaa viikkotunnit tauolle, jatkamme kun se on ohi. Tämä voi tarkoittaa sitä että kausi saattaa venyä.

Tilanteesta johtuen emme kättele tai halaile ketään, mutta toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi harjoittelemaan salillemme!

Commentaires


bottom of page