top of page

Kiitos kaikille vuoden 2024
Helsinki Hoop Conventionista!

Suomen ainoa vannetanssin keskittynyt viikonlopputapahtuma järjestettiin taas maaliskuussa!

Ehdot ja ilmoittautuminen mukaan!

Ilmoittautuminen Helsinki Hoop Conventioniin
 

Ilmoittauduthan sähköpostiin info@belenosstudio.fi. Liitä tietoihin yhteystietosi; nimi, osoite ja puhelinnumero. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. Ilmoittautuminen on sitova.

Vakuutukset ja vastuu

Tapaturmasuojan sekä vastuuvapautusvakuutuksen asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstä. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Emme myöskään vastaa mahdollisista henkilö-, kiinteistö- tai materiaalivahingoista. Jokainen osallistuja vastaa itsestään sekä muille aiheuttamista vahingoista.

Poissaolo ja sairastumiset

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Poissaolon takia, kuten esimerkiksi äkillisen sairastumisen vuoksi asiakas voi edelleenmyydä paikkansa! Edelleenmyydystä paikasta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Välineet

Otathan mukaan isomman ja pienemmän vanteen. Tarvittaessa voit lainata vanteen myös studiolta opetustuntien ja jamien ajaksi.

Maksu

Helsinki Hoop Convention lipun voi maksaa laskulla tai virikesetelillä. Meillä on käytössä seuraavat palveluntarjoajat: Edenred, Eazybreak, Smartum ja E-passi. Maksu tulee olla tehty kokonaisuudessaan ennen tapahtumaa! Maksun voi jakaa kahteen osaan erä1 helmikuussa 2024 ja erä2 maaliskuussa 2024. Osiin jaetuissa laskuissa huomoidaan 5€ laskutuslisä.

 

Video ja kuvataltionti

 

Tallennamme viikonlopulta kuva- ja videomateriaalia jaettavaksi kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Materiaalia voidaan käyttää myös markkinointia varten. Osallistunut voi tiedustella materiaalia sähköpostin kautta tapahtuman jälkeen. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

bottom of page