top of page

Tiiviskurssit ja työpajat

Työpajat ja tiiviskurssit sopivat erinomaisesti viikkotuntien lisäksi heille joille sopii lyhyempi sitoutumisaika tai haluavat osallistua kertaluontoisesti.

 

Tiiviskursseilla ja työpajoissa opetellaan riippuen aiheesta tekniikkaa sekä liikkumista flow välineiden kanssa. Tiiviskursseille ja työpajoihin saat lainavälineet tuntien ajaksi.

 

Maksu:

Lasku tai useat eri virikesetelit kuten; Smartum,

Edenred Finland, E-passi tai Eazybreak.

Levi Wand kevätkausi 2024

9.3. klo13-14.30 Horizontal and vertical spins
6.4. klo13-14.30 Isolations and boxes
4.5. klo13-14.30 Split string magic
Leviwand2024.jpg

Levi Wand
Kevätkausi 2024

10.2. klo13-14.30 Body wraps and getting used to long string.

Pitkään naruun tutustuminen ja narun kietominen kehon ympärille. Tutustutaan pitkään naruun ja miten sen kanssa voi liikkua. Tunnilla edetään oman tason mukaan ja haastetta tarjotaan myös  pidempään harrastaneille. Avoin taso. 

 

9.3. klo13-14.30 Horizontal and vertical spins.

Horisontaaliset ja vertikaaliset pyöritykset Pyörivät liikkeet ovat usein virheiden korjausliikkeitä. Tunnin aikana käydään mm. palm spins, flowers, antispin ja yhdistellään näitä oman tason mukaan muihin liikkeisiin.   Tunnille on mahdollista osallistua sekä pitkällä että lyhyellä narulla. Avoin taso.

 

6.4. klo13-14.30 Isolations and boxes.

Isolaatiot ja ”laatikot” . Isolaatiot ja laatikot jatkavat pyörivien liikkeiden teemaa. Tunnilla tutkitaan, mitä kaikkea voi tehdä, kun kepin toinen pää pidetään paikallaan kun toinen jatkaa ympyräradalla. Laatikot ovat yksi isolaatioiden muoto, jossa leviwandin avulla muodostetaan neliö. Tunnille voi osallistua sekä pitkällä, että lyhyellä narulla. Avoin taso. 

 

4.5. klo13-14.30 Split string magic.

 

Halkaistun narun magia. Split string on yksi leviwandin taianomaisimmista perusliikkeistä. Tunnin aikana harjoitellaan sitä, miten liikkeeseen mennään ja miten sieltä tullaan pois, sekä tutkitaan sitä, mitä kaikkea halkaistulla narulla on mahdollista tehdä. Tunnille on mahdollista osallistua sekä pitkällä, että lyhyellä narulla. Avoin taso.

Hinta

Koko kausi 4x90min 90€

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Yksittäinen työpaja jos on tilaa 29€ 

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Ohjaaja Roosa Reponen.

Roosa Reponen Levi Wand.jpeg
Silkkiviuhkat.jpg

Silkkiviuhkat

Kevätkausi 2024

Lumoudu silkkiviuhkojen visuaalisesta voimasta ja kyvystä leijailla ilmavirran mukana! Näitä on jokaisen kokeiltava itse!

Silkkiviuhkat ovat nimensä mukaisesti viuhkoja, joihin on kiinnitetty kevyesti hulmuava noin parin metrin mittainen silkkikangas. Hulmuavan viuhkan liike on hypnoottista seurattavaa, mukavaa ja antoisaa tanssimista, jossa yhdistyy välinemanipulaatio ja tanssi. Väline on flow-taiteilijoille erittäin antoisa väline ja näiden kanssa tanssiessa satumainen tunnelma on taattu. Tämä näyttävä väline on helppo ottaa haltuun, sillä se ei vaadi aiempaa taustaa tanssimisesta tai välinemanipulaatiosta. Alkuun viuhkan oikeaoppinen piteleminen saattaa kuitenkin olla haasteellista, puhumattakaan silkkikankaiden sotkeentumisesta kesken tanssin. Välineenä silkkiviuhkat ovat kuitenkin kaikille helposti sisäistettävissä ja otteeseenkin tottuu nopeasti.

Järjestämme kevätkauden aikana kolme 90min pituista työpajaa jossa opettelemme tekniikkaa ja koreografioita. Kukin työpaja on erilainen sisällöltään. Ohjaaja rakentaa kokonaisuuden ilmoittautuneiden mukaan. Opimme pienryhmissä.

 

Työpajat

2.3. klo11-12:30
6.4. klo11-12:30

11.5. klo11-12:30

Hinta

Koko kausi 3x90min 67,50€

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Yksittäinen työpaja jos on tilaa 29€ 

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Ohjaajana pitkänlinjan flow-taiteiden ammattilainen,

CEO @belenosstudio, @belenosshow & @vannetanssi.fi

Merilei Mandelin

Tuplavanteet
Kevätkausi 2024

Haluatko maustaa vannetanssisi flow`ta ottamalla toisen vanteen mukaan? Tuplavanteilu on uniikki tapa tuoda uusia ulottuvuuksia vannetanssiisi sekä haastaa itseään oppimaan uutta!

 

Tuplavannetekniikka hyödyntää vannetanssista tuttua tekniikkaa ja ilmaisua, mutta kahdella vanteella. Kahden vanteen hallinta lisää tanssin näyttävyyttä sekä kehittää koordinaatiota, kehonhallintaa ja rytmitajua. Belenos Studion tuplavannetunneilla yhdistetään vannetanssista sekä poinpyörityksen maailmasta tuttua tekniikkaa.

 

Luvassa kolme työpajaa, joissa käymme läpi intensiivisesti monia tuplavannetrikkejä! Työpajojen taso on avoin, sillä variaatioita samoista liikkeistä löytyy jokaiselle taitotasolle. Jos olet aloittelevampi vanteiden pyörittelijä, voit keskittyä yksittäisiin liikkeisiin ja tekniikoiden hiomiseen – jos taas olet ehtinyt jo harjoittelemaan tuplavanteiden hallintaa ja vannetanssia pidempään, voi fokuksesi olla esimerkiksi saumattomassa liikkeiden yhdistämisessä. 

 

Jokainen työpaja on 90 minuutin pituinen ja jokainen osallistuja saa myös yksilöllistä ohjausta.

 

Ota siis tuplavanteesi mukaan (tai lainaa studiolta)! Näistä työpajoista et lähde ilman uusia ideoita ja liikkeitä tuplavanteiluusi.

2.3. klo 12.45-14.15 Trikit & Kombot

6.4. klo 15.00-16.30 Trikit & Kombot

11.5. klo 12.45-14.15 Trikit & Kombot

Koko kausi 3x90min 67,50€

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Yksittäinen työpaja jos on tilaa 29€ 

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Ohjaajana Vilma-Lotta Mustonen.

external-file_edited.jpg

Vannetanssi
Kevätkausi 2024

2.4.–21.5.2024
Tiistaisin klo17-18:00

Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen
Hinta: 93,50€ / 84,15€ sis.7x60min

 

Taso: Vasta-alkajat, alkeiskurssilta jatkajat tai vähän aikaa harrastaneet

Sisältö: Tiistain vannetanssikurssi soveltuu niin vasta-alkajille kuin jo vähän aikaa harrastaneille. Kurssi keskittyy mm. perustekniikkaan kuten vartalopyöritys, käsissäpyörittäminen, isolaatiot, poppaukset ja temppuja, mutta kurssin sisältöön kuuluu myös vaikeampi yksittäinen tekniikka. Opit myös kuinka hallita vannetta kehon eri osissa sekä käsillä. Tutustumme myös isolaatioihin, rolleihin ja esimerkiksi eskalaattoreihin. Kurssin aikana opit yhdistelemään erilaista tekniikkaa ja rakentamaan näistä liikeyhdistelmiä, jotka auttavat sinua muistamaan tunnilla opittua. Sinulla ei tarvitse olla muuta harrastustaustaa osallistuaksesi. Kurssin tukena ryhmäkohtainen WhatsApp ryhmä, jonne on mahdollista videokuvata tunnilla opittu.

Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen
bottom of page