top of page

Tilaa opetusta

Etsitkö mukavaa ja kivaa tekemistä kaveri- tai työporukan kesken tai onko suunnitelmissa ikimuistoiset polttarit?  Meiltä saat yksittäisiä työpajoja, tiiviskursseja, verkkokursseja kaveriporukalle,  polttareihin tai virkistyspäiville!
 

Opetustuntivaihtoehtoina meillä on vannetanssi, poi- ja viukatekniikka, silkkiviuhkat, tuplavannetekniikka, levi wand ja whip tanssi. Lisäksi meillä on tarjota myös tulityöpajoja soihtu-, poi- tai viuhkatekniikan parissa sekä LED-vannetanssia.

 

Työpajojen kesto vaihtelee yhdestä kahteen tuntiin.

Hinnasto

Flow-taiteet työpaja

Opetettava aihe:
Vannetanssi, poi-tekniikka, viuhkatekniikka, tuplavannetekniikka,

silkkiviuhkat, whip-tanssi ja levi wand.

Kesto: 60-75min
Osallistujamäärä: 6-15 henkilöä *Osallistujamäärä vaihtelee välineen mukaan.

 

Hinta: 19€/hlö sis. ALV 10%. Sisältää lainavälineet ja Belenos Studion tilavuokran.

Valovannetyöpaja

Opetettava aihe: Opimme tekniikkaa ja sarjan joka toteutetaan tunnin päätteeksi valovanteilla. Sarja toteutetaan ryhmän tason mukaisesti.

 

Kesto: 75-90min

Osallistujamäärä 4-15 henkilöä

29€/hlö sis. ALV 10%. Sisältää lainavälineet ja Belenos Studion tilavuokran.

Tulikoulu

 

Opetettava aihe: Poi/soihtu- ja viuhkatekniikka (Tulivanne vain kun väline on entuudestaan tuttu). Tulitunti sisältää kuivaharjoittelua, turvallisen tulitaiteen perusteet sekä tulitaiteilun. Isommissa ryhmissä kaksi ohjaajaa.
 

Kesto: 90min

Osallistujamäärä: 3-15 henkilöä
 

45€/hlö 90min sis.ALV10%, käytettävät nesteet, materiaali, tuliturvallisuuskaluston ja tulityökortin omaavan tulitaiteiden ammattiohjaajan. Huom! Tulikouluja ei voida järjestää metsäpalovaroitusten aikana, rankkasateessa tai muussa huonossa tai vaarallisissa sääolosuhteissa. Tällöin työpajalle katsotaan uusi ajankohta tai työpaja siirretään sisälle sisävälineisiin!

Kysy lisää ja varaa!

Työpajoissa jokainen huolehtii omasta vapaa-ajan vakuutuksesta joka kattaa mahdollisen itselle tai muille aiheutetun vahingon. Lisää ehdoista voit tutustua täältä.

 

Belenos Studiolta poistuttaessa hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,53c/km. Lähtöpaikka Belenos Studio, Takkatie 10, 00370 Helsinki.

 

Varaukset

info@belenosstudio.fi

bottom of page