top of page
HHC28.jpg

Belenos Studiolla flow-taiteita ohjaavat ammattilaiset!

Belenos Studiolla Flow-taiteita ohjaa ammattilaiset!

Tervetuloa Belenos Studion kurssit välilehdelle. Täältä löydät ajankohtaiset tiedot tulevista kursseista.

 

Meidän viikkotunneilla opetellaan tekniikkaa sekä liikkumista vanteen ja muiden flow välineiden kanssa. Tuntien sisältöön kuulu mm. liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet.

Belenos Studio 7_edited.jpg
"Hyvä sijainti, iso ja valoisa tanssisali jossa riittää myös korkeutta! Ammattitaitoiset opettajat, tänne on aina kiva tulla sillä kaikkia kohdellaan tasavertaisesti riippumatta siitä onko vasta-alkaja vai jo pidempään harrastanut."

Riikka

Ajankohtaista

Mikä väline sopii sinulle?

Tutustumalla alla lajikuvauksiin ja videoihin saat osviittaa siitä mikä laji voisi olla sinulle mieluinen! Osa koko kauden kestävistä kursseista toteutetaan niin että sinulla on mahdollisuus tutustua useampaan eri välineeseen! Studiolla käy myös vierailevia tähtiä jotka kukin tuovat mukana erilasta osaamista jaettavaksi.

Kurssien tasot

Alkeiskurssi

Alkeistason kurssilla opit perustekniikkaa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta välinemanipulaatiosta tai muusta liikunnasta. Et tarvitse omia välineitä kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Alkeistason kurssit pitävät sisällään erilaisia harjoituksia aina yksittäisistä tekniikkaharjoituksista muutamien liikkeiden sarjoihin. Ryhmän edetessä otamme mukaan myös kehonkieltä sekä teemme pidempiä sarjoja. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

Tekniikkaviuhka.jpg

Alkeis- ja alkeisjatkokurssi

Alkeis- ja alkeisjatkotason kurssilla opit perustekniikan lisäksi haastavampaa tekniikkaa. Alkeis- ja alkeisjatkokurssi on suunnattu aloittelijoille sekä jo hieman harrastaneille. Alkeisjatkotaso on siis alkeisryhmän ja jatkoryhmän välimuoto. Jotta kurssit olisivat mielekkäitä jo alkeiskurssin käyneille, sisältyy näihin perustekniikan lisäksi myös muuta; kuten keskitason tekniikkaa, sarjoja, koreografioita, kehonkielen lisäämistä ja mahdollisesti jo lattiatekniikan perusteita. Et tarvitse omia välineitä kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

Studio1.jpg

Jatko- ja edistyneet kurssi

Jatko- ja edistyneet kurssi on suunnattu perusteet osaaville sekä

aiemmilta kausilta jatkajille. Jatko- ja edistyneet kurssi sisältää haastavampaa tekniikkaa, sarjoja, koreografioita, kehonkielen lisäämistä

ja mahdollisesti jo lattiatekniikkaa riippuen ohjaajasta. Myös jatko-

ja edistyneet kurssilla palataan aika ajoin perusteisiin, jotka toimivat

kaiken pohjana. Alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt tehdään tunnin vaatimustason mukaan. Et tarvitse omia välineitä kurssille mukaan,

sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Teemme

myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo

jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa

kursseihin liittyvistä asioista.

Studio1.jpg

Kurssien kuvaukset

Vannetanssi

Vannetanssi on nimensä mukaisesti tanssia vanteen kanssa, jossa jokainen tekee tanssistaan oman näköisensä. Puhutaan flowsta, jossa vannetanssija saa aikaiseksi yhtäjaksoisen virtaavan liikkeen vanteen kanssa. Moniulotteinen vannetanssi on kiehtova tapa ilmaista itseään säännöttömästi ja tämä tekee lajista kaikille helposti lähestyttävän. Vuosien saatossa vannetanssi on muovaantunut moneen kertaan ja nykyään vannetanssityylejä on monenlaisia.

Belenos Studion vannetanssia pääset oppimaan lajin edelläkävijöiden kanssa! Opettelemme riippuen kurssin tasosta aina perustekniikasta haastavampaan tekniikkaan. Harjoituksia on niin yksittäisiä tekniikkaharjoituksia, komboja, lyhyitä sarjoja sekä koreografioita. Riippuen ohjaajan erikoistumisesta, on viikkotuntiohjelmassa myös lattiatekniikkaa.

Vannetanssi.jpg

Flow-taiteet (tuliryhmät, K18)

Flow-taiteiden ryhmät harjoittelevat sekä sisällä että ulkona, poikkeuksena sunnuntain ryhmä joka keskittyy vain sisällä harjoittelemiseen. Maanantain ja keskiviikon ryhmät harjoittelevat myös ulkona tulien kanssa. Sunnuntain flow-taiteiden ryhmä harjoittelee sisätiloissa ilman tulia.

Poi-tekniikka ja poi/viuhkatekniikka

Poi- ja viuhkatekniikan kursseilla opetellaan tekniikkaa, lyhyitä sarjoja sekä koreografioita.

Poi7.jpg

Ilmoittautuminen kursseille

Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan ja opetuksessa panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meille on tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä eikä kukaan huku massan joukkoon, minkä vuoksi pyrimme huomioimaan jokaisen tuntilaisen taitotason erikseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikäli olet aloittelija tai kertausta kaipaava, suosittelemme sinulle alkeisryhmää. Mikäli olet harjoitellut itsenäisesti tai käynyt kursseilla aiemmin, suosittelemme alkeisjatko tai jatkokursseja. Edistyneet ryhmät on haastavia ja ovat suunnattu jo pidempään harrastaneille!

 Jokainen ohjaaja seuraa ryhmän osaamistasoa ja rakentaa kurssin sisällön tämän perusteella. Mikäli et ole varma sopivasta tasosta, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä sinulle paras ryhmä. Ryhmää on mahdollista vaihtaa kesken kauden edellyttäen että ryhmissä on tilaa.

Mikä on sopiva ryhmä minulle?

Missä tunnit pidetään?

Kaikki viikkotunnit, poikkeuksena Herttoniemi, pidetään Pitäjänmäessä Belenos Studiolla os. Takkatie 10 B 2krs. Helsinki. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on erinomaisesti parkkeeraustilaa. Paikalle pääsee myös junalla ja bussilla sekä tulevassa raide-jokerilla!

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko korvata poissaolot?

Poissaolot on mahdollista korvata saman kauden aikana muilla viikkotunneilla.

Mistä saan välineet?

Meillä on lainavälineet kaikille osallistujille. Tuli- ja valotunneilla myös.

Miten voin maksaa kurssin?

Kurssin ensimmäiset laskut tehdään kun kausi alkaa. Maksuvaihtoehtoina meillä toimivat laskutus, smartum ja paypal. Verkkokauppa toimii toistaiseksi vain paypalilla. Voit ilmoittautua kurssille lomakkeen kautta joka löytyy alempaa sivulta. Laskulla mahdollisuus maksaa 1-5 osassa kauden aikana. Mahdollista maksaa myös yhdistetysti smartum/lasku.

bottom of page