top of page
HHC3.jpg

Belenos Studiolla flow-taiteita ohjaavat ammattilaiset!

Belenos Studiolla Flow-taiteita
ohjaa ammattilaiset!

Tervetuloa Belenos Studion kurssit välilehdelle. Täältä löydät ajankohtaiset tiedot tulevista kursseista.

 

Meidän viikkotunneilla opetellaan tekniikkaa sekä liikkumista vanteen ja muiden flow välineiden kanssa. Tuntien sisältöön kuulu mm. liikkeiden yhdistäminen, koreografiat, tanssilliset osuudet.

Ihana valoisa tanssisali jossa on koko pitkä sivu peilejä, tiloissa on kaunis sisustus ja paikka on tosi siisti aina. Helppo tulla julkisilla, ihan juna-aseman ja bussipysäkkien vieressä. Tosi paljon lainavanteita joita saa käyttää ja henkilökunta on sydämmellistä ja helposti tavoitettavissa, viesteihin vastataan nopeasti.

Aino

Ajankohtaista

Mikä väline sopii sinulle?

Tutustumalla alla lajikuvauksiin ja videoihin saat osviittaa siitä mikä laji voisi olla sinulle mieluinen! Osa koko kauden kestävistä kursseista toteutetaan niin että sinulla on mahdollisuus tutustua useampaan eri välineeseen! Studiolla käy myös vierailevia tähtiä jotka kukin tuovat mukana erilasta osaamista jaettavaksi.

Silkkiviuhkat

Lumoudu silkkiviuhkojen visuaalisesta voimasta ja kyvystä leijailla ilmavirran mukana! Näitä on jokaisen kokeiltava itse!

Silkkiviuhkat ovat nimensä mukaisesti viuhkoja, joihin on kiinnitetty kevyesti hulmuava noin parin metrin mittainen silkkikangas. Hulmuavan viuhkan liike on hypnoottista seurattavaa, mukavaa ja antoisaa tanssimista, jossa yhdistyy välinemanipulaatio ja tanssi. Väline on flow-taiteilijoille erittäin antoisa väline ja näiden kanssa tanssiessa satumainen tunnelma on taattu. Tämä näyttävä väline on helppo ottaa haltuun, sillä se ei vaadi aiempaa taustaa tanssimisesta tai välinemanipulaatiosta. Alkuun viuhkan oikeaoppinen piteleminen saattaa kuitenkin olla haasteellista, puhumattakaan silkkikankaiden sotkeentumisesta kesken tanssin. Välineenä silkkiviuhkat ovat kuitenkin kaikille helposti sisäistettävissä ja otteeseenkin tottuu nopeasti.

Silkkiviuhkat.jpg

Kurssien tasot

Alkeiskurssi

Alkeistason kurssilla opit perustekniikkaa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta välinemanipulaatiosta tai muusta liikunnasta. Et tarvitse omia välineitä kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Alkeistason kurssit pitävät sisällään erilaisia harjoituksia aina yksittäisistä tekniikkaharjoituksista muutamien liikkeiden sarjoihin. Ryhmän edetessä otamme mukaan myös kehonkieltä sekä teemme pidempiä sarjoja. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

Tekniikkaviuhka

Alkeis- ja alkeisjatkokurssi

Alkeis- ja alkeisjatkotason kurssilla opit perustekniikan lisäksi haastavampaa tekniikkaa. Alkeis- ja alkeisjatkokurssi on suunnattu aloittelijoille sekä jo hieman harrastaneille. Alkeisjatkotaso on siis alkeisryhmän ja jatkoryhmän välimuoto. Jotta kurssit olisivat mielekkäitä jo alkeiskurssin käyneille, sisältyy näihin perustekniikan lisäksi myös muuta; kuten keskitason tekniikkaa, sarjoja, koreografioita, kehonkielen lisäämistä ja mahdollisesti jo lattiatekniikan perusteita. Et tarvitse omia välineitä kurssille mukaan, sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Teemme myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa kursseihin liittyvistä asioista.

Tuplavannetekniikka

Jatko- ja edistyneet kurssi

Jatko- ja edistyneet kurssi on suunnattu perusteet osaaville sekä

aiemmilta kausilta jatkajille. Jatko- ja edistyneet kurssi sisältää haastavampaa tekniikkaa, sarjoja, koreografioita, kehonkielen lisäämistä

ja mahdollisesti jo lattiatekniikkaa riippuen ohjaajasta. Myös jatko-

ja edistyneet kurssilla palataan aika ajoin perusteisiin, jotka toimivat

kaiken pohjana. Alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt tehdään tunnin vaatimustason mukaan. Et tarvitse omia välineitä kurssille mukaan,

sillä meillä on lainata välineet kaikille tuntien ajaksi. Ohjaajat seuraavat ryhmän kehittymistä ja rakentavat kurssia sen edetessä. Teemme

myös kausi- ja ryhmäkohtaisen ryhmän Whatsappiin, jossa on helppo

jakaa tunnilla opittuja asioita videoiden muodossa sekä tiedottaa

kursseihin liittyvistä asioista.

BelenosStudio

Ilmoittautuminen kursseille

Vaikeusaste määräytyy viikkotunnin tason mukaan ja opetuksessa panostetaan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meille on tärkeää, että jokainen kohdataan yksilönä eikä kukaan huku massan joukkoon, minkä vuoksi pyrimme huomioimaan jokaisen tuntilaisen taitotason erikseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikäli olet aloittelija tai kertausta kaipaava, suosittelemme sinulle alkeisryhmää. Mikäli olet harjoitellut itsenäisesti tai käynyt kursseilla aiemmin, suosittelemme alkeisjatko tai jatkokursseja. Edistyneet ryhmät on haastavia ja ovat suunnattu jo pidempään harrastaneille!

 Jokainen ohjaaja seuraa ryhmän osaamistasoa ja rakentaa kurssin sisällön tämän perusteella. Mikäli et ole varma sopivasta tasosta, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä sinulle paras ryhmä. Ryhmää on mahdollista vaihtaa kesken kauden edellyttäen että ryhmissä on tilaa.

Mikä on sopiva ryhmä minulle?

Missä tunnit pidetään?

Kaikki viikkotunnit, poikkeuksena Herttoniemi, pidetään Pitäjänmäessä Belenos Studiolla os. Takkatie 10 B 2krs. Helsinki. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on erinomaisesti parkkeeraustilaa. Paikalle pääsee myös junalla ja bussilla sekä tulevassa raide-jokerilla!

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko korvata poissaolot?

Poissaolot on mahdollista korvata saman kauden aikana muilla viikkotunneilla.

Mistä saan välineet?

Meillä on lainavälineet kaikille osallistujille. Tuli- ja valotunneilla myös.

Miten voin maksaa kurssin?

Kurssin ensimmäiset laskut tehdään kun kausi alkaa. Maksuvaihtoehtoina meillä toimivat laskutus, smartum ja paypal. Verkkokauppa toimii toistaiseksi vain paypalilla. Voit ilmoittautua kurssille lomakkeen kautta joka löytyy alempaa sivulta. Laskulla mahdollisuus maksaa 1-4 osassa kauden aikana. Mahdollista maksaa myös yhdistetysti smartum/lasku.

bottom of page