top of page

Kurssiehdot

Kurssin maksaminen laskulla ja virikeseteleillä

Kausi laskutetaan kerralla tai kuukausiperusteisesti. Kuukausiperusteisessa laskutuksessa huomioidaan 6€/laskutuslisä per lasku. Kertamaksuun ei lisätä 6€ laskutuslisää. Ilmoitathan jo ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kurssi-infon yhteydessä maksatko kurssin laskulla yhdessä, useammassa osassa tai käytätkö mahdollisesti virikeseteleitä. Kurssimaksun voi maksaa osittain tai kokonaan seuraavilla; Smartum, E-passi, Edenred ja Easybreak.

 

Ilmoittautuminen kaudelle
 

Vahvistaaksesi kurssipaikan tulee ilmoittautujan toimittaa seuraavat yhteystiedot; nimi, osoite ja puhelinnumero. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. Ilmoittautumiset kursseille ovat sitovia. Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssin peruuntuminen voi johtua esimerkiksi hallituksen määräämästä poikkeustilasta. Ilmoittautunut voi omatoimisesta edelleenmyydä kurssipaikkansa. Edelleenmyydystä kurssipaikasta tulee ilmoittaa sähköpostitse. Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

Poissaolot ja korvaustunnit

Poissaoloja on mahdollista korvata muilla saman kauden viikkotunneilla. Kauden aikana on käytössä ryhmä jossa tiedotetaan korvaustuntipaikoista. Poissaoloja ei voi korvata seuraavilla tunneilla; tuli- ja LED-tunnit, työpajat, muut tapahtumat. Poissaolot viikkotunneilta tulee korvata saman kauden aikana. Sairastapaukset tai muut akuutit tilanteet katsotaan erikseen, olethan yhteydessä.

Vakuutukset ja vastuu

Tapaturmasuojan sekä vastuuvapautusvakuutuksen asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstä. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista tuntien aikana sisällä tai ulkona. Emme myöskään vastaa mahdollisista henkilö-, kiinteistö- tai materiaalivahingoista. Jokainen osallistuja vastaa itsestään sekä muille aiheuttamistaan vahingoista.

Alennukset kaikille ja opiskelijoille

 

Ennakkomyynti kevät- ja syyskausille on voimassa ilmoitetun ajan. Ennakkomyynnin ajan kaikilla on mahdollisuus saada kurssi -10% alennetulla hinnalla. Opiskelijat ja työttömät -10% kurssin hinnasta. Muistathan jättää tiedon mahdollisesta alennusoikeudesta. Todistus / kuvakaappaus on jätettävä 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta sähköpostiin. Mikäli opiskelijaetuutesi astuu voimaan myöhemmin, kuitenkin ennen kurssin alkamista, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomyyntiä ja opiskelijaetuutta ei voi yhdistää. Opiskelija- ja työttömyysetuus koskee syys- ja kevätkautta. Työpajat ja kurssit mainitaan aina erikseen!

Tulikoulu

Toteutamme tulitunnit aina turvallisuus edellä joten huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat ilmoittautuessasi tulitunneille! Toteutamme tulikoulun sääolosuhteiden puitteissa. Metsäpalovaroitukset ja/tai vesisateet voivat vaikuttaa aikatauluihin! Tulikoulun kurssin hinta sisältää tarkastetut ja käyttöön soveltuvat tulivälineet tuntien ajaksi, käytettävät nesteet sekä pelastusviranomaisten määräämän alkusammutuskaluston. Tulikoulun ohjaajat ovat vakuutettuja ja omaavat voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi tulikoulun sijainti ilmoitetaan vain osallistujille! Emme toivo tulitunneille yleisöä turvallisuussyistä. Tulitunneille tulee valita luonnonmateriaalista tehdyt pitkähihaiset vaatteet jotka suojaavat ihoa. Huom myös lämpimällä säällä! Talvella suosimme kerrospukeutumista. Tulitunneilla tulee olla mukana omat puuvilla-, nahka- tai nomex hanskat. Tukka tulee olla aina kiinni eikä vaatetuksessa saa olla roikkuvia osia. Voit suojata tukan hupulla tai puuvillapipolla. Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset voimassa jotka kattavat omat ja muille aiheutuneet vahingot. Tutustuthan vielä kurssiehtoihin sivun alta. Myös tulitunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautunut tiedostaa mahdollisen päivämäärän muutoksen sääolosuhteiden puitteissa!

Sairastapaukset kertaluontoisissa työpajoissa tai viikonlopputapahtumissa (ei viikkotunnit)
Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta lääkärintodistuksella voit peruuttaa kurssi-ilmoittautumisen. Tämä täytyy tehdä viipymättä.

 

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Emme edelleenanna yhteystietoja. 

 

Paikat kursseille täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.

Belenos Studio pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Turvallisemman tilan periaatteet

Meille Belenos Studiolla on ensisijaisen tärkeää, että jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi! Aivan jokaisella on tasavertainen oikeus osallistua studiomme toimintaan ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta.

 

Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu:

- Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa.

- Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketäänpuheillasi, käytökselläsi tai teoillasi.

- Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen.

- Anna tilaa.

- Kuuntele ja opi.

 

Kaikille turvallinen tila saavutetaan, kun kaikki Belenos Studiolla käyvät noudattavat näitä periaatteita. On myös tärkeä muistaa puuttua, mikäli joku näitä periaatteita rikkoo!

Huomioitavaa tulitunneilla

Toteutamme tulitunnit aina turvallisuus edellä joten huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat ilmoittautuessasi syyskaudelle! Toteutamme tulikoulun sääolosuhteiden puitteissa. Metsäpalovaroitukset ja/tai vesisateet voivat vaikuttaa aikatauluihin! Tulikoulun kurssin hinta sisältää tarkastetut ja käyttöön soveltuvat tulivälineet tuntien ajaksi, käytettävät nesteet sekä pelastusviranomaisten määräämän alkusammutuskaluston. Tulikoulun ohjaajat ovat vakuutettuja ja omaavat voimassa olevan tulityökortin. Tarkempi tulikoulun sijainti ilmoitetaan vain osallistujille! Emme toivo tulitunneille yleisöä turvallisuussyistä. Tulitunneille tulee valita luonnonmateriaalista tehdyt pitkähihaiset vaatteet jotka suojaavat ihoa. Huom myös lämpimällä säällä! Talvella suosimme kerrospukeutumista. Tulitunneilla tulee olla mukana omat puuvilla-, nahka- tai nomex hanskat. Tukka tulee olla aina kiinni eikä vaatetuksessa saa olla roikkuvia osia. Voit suojata tukan hupulla tai puuvillapipolla. Osallistujalla tulee olla omat vakuutukset voimassa jotka kattavat omat ja muille aiheutuneet vahingot. Tulitunnit voi korvata muilla viikkotunneilla!

bottom of page