top of page
HHC35.jpg

Opi flow-taiteita ammattilaisten kanssa!

Kevätkausi 2024

Flow-taiteet Belenos Studiolla

belenosstudio

Viikkotunnit kevätkaudella 2024

belenosstudio

Työpajat ja tiiviskurssit

belenosstudio

Kurssiehdot ja muut huomioitavat asia

belenosstudiologo-vaalea.png

Viikkotunnit kevätkaudella 2024

Ajankohta 5.2.-25.5.2024

Os. Takkatie 10, Helsinki

Mahtavaa että olet löytänyt meidät ja kiinnostunut flow-taiteista! Olemme Suomen ensimmäinen flow-taiteisiin keskittynyt studio, joka tarjoaa säännöllisesti monipuolisella kattauksella flow-taiteita kaikille lajista kiinnostuneille! Meidän viikkotunneilla käy aikuiset – harrastajat ja ammattilaiset oppimassa flow-taiteiden kiehtovaa maailmaa lajin edelläkävijöiden kanssa!

Flow-taiteet on vienyt monen sydämen ja tämä lämminhenkinen laji on erinomainen tapa haastaa itsensä oppimaan aikuisiällä jotain uutta! Flow-taiteet ei edellytä mitään aiempaa harrastustaustaa, sillä lajissa loppupeleissä on kyse jokaisen uniikista tyylistä! Me autamme viikkotunneille tulijoita alkuun tai syventämään osaamista tekniikan parissa. Viikkotunteja löytyy vasta-alkajille kuin pidempää harrastaneille. Opetettavia välineitä meillä on; vannetanssi, poi- ja viuhkatekniikka (russiangrip), tuplavanteet, silkkiviuhkat ja tulitaiteet. Viikkotunneilla opitaan mm. välinetekniikkaa, kehonhallintaa ja tanssia välineiden kanssa. Lisäksi yhdistämme liikkeitä eli rakennamme komboja, joista on helppo tehdä sarjoja ja sitä kautta koreografioita. Kukin ryhmä etenee omaan tahtiin ja pienryhmät mahdollistavat tekniikkaharjoitusten helpottamisen tai vaikeuttamisen kunkin oppilaan oman tason mukaan. Tulitunneilla opetamme myös turvallisen tulenkäsittelyn sekä kaiken oleellisen mitä harrastajien ja ammattilaisten tulee tietää tulitaidetta tehdessä.

Flow-taiteet on hyvä liikuntamuoto vartalolle ja mielelle, sillä kivan tekemisen parissa arki unohtuu ja voit nauttia mukavasta harrastamisesta samanhenkisten kanssa. Me noudatamme turvallisen tilan periaatteita ja toivotamme kaikki tervetulleeksi juuri sellaisena kun on!

Koska olemme ainoa flow-taiteiden koulu Suomessa joka tarjoaa säännöllisesti näin monipuolisen kattauksen viikkotunteja kevät-, kesä- ja syyskaudella, pyrimme pitämään opetusryhmät pieninä jotta pystymme antamaan myös yksilöityä ohjausta. Jokainen kehittyy omaa tahtia, ja haastetasoa tunneilla lasketaan tai lisätään viikkotuntilaisten toiveita kuunnellen. Jatkossa toivommekin että pystymme tarjoamaan myös lapsille suunnattuja tunteja. Etsimme tiimiin jatkuvasti ammattitaitoista ja innokasta osaamista!

Löydä alta viikkotuntikalenteri, tuntikuvaukset ja hintatiedot sekä ilmoittautumislomake!

Tervetuloa mukaan!

Kevätkausi 2024

Lukujärjestys

Kevätkausi 5.2.-25.5.2024

Yhteensä 14 viikkoa

Maanantai

17-18:00 Vannetanssi & Tuplavannetekniikka
Taso:
Vähän aikaa harrastaneet ja aiemmilta kausilta jatkajat
Ohjaaja Vilma-Lotta Mustonen.

18-19:00 Tekniikkaviuhka (Russian grip)
Taso: Vasta-alkajat, alkeiskurssilta jatkajat tai vähän aikaa harrastaneet
Ohjaaja Merilei Mandelin

19-20:00 Vannetanssi (Tekniikka ja Koreo)

Taso: Ryhmä on suunnattu aiemmilta kausilta jatkajille

tai jatko/edistyneet tason tekniikan hallitseville.

Ohjaaja: Merilei Mandelin

 

Klo 20-21.00 Belenos Group of Arts – Ammatti tuli- ja valoshowryhmä
(MM / Suljettu harjoitus, ei avoimia hakuja)

Tiistai
 

17-18.00 Vannetanssi
Taso: Vasta-alkajat, alkeiskurssilta jatkajat tai vähän aikaa harrastaneet

Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen

18-19.00 Vannetanssi esittävän taiteen näkökulmasta kts.kuvaus
Taso: Avoin taso, kysy sopivuudesta, halukkaat pääsevät esiintymään
Ohjaaja: Merilei Mandelin


19-21.00 Belenos Group of Arts – Ammatti tuli- ja valoshowryhmä
(MM / Suljettu harjoitus, ei avoimia hakuja)

Keskiviikko
 

18-19.00 Flow-taiteet, sis.tulitunteja
Aiheet mm. viuhka, poi, silkkiviuhka, soihdut
Taso: Vasta-alkajat, alkeiskurssilta jatkajat tai vähän aikaa harrastaneet
Ohjaaja: Merilei Mandelin

 

19-20.00 Vannetanssi (Tekniikka ja Koreo)
Taso: Ryhmä on suunnattu aiemmilta kausilta jatkajille tai
jatko/edistyneet tason tekniikan hallitseville.

Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen
 

20-21.00 Flow-taiteet, sis. tulitunteja.
Välineet: Näyttävät koreografiat, tulityöskentely käsitulilla, vihkoilla, soihduilla ja poilla. Välineet mm. viuhka, poi, silkkiviuhka, soihdut, tuplavanne
Taso: Vähän aikaa harrastaneet ja aiemmilta kausilta jatkajat

Ohjaaja: Vilma-Lotta Mustonen

Perjantai
 

17-18:00 Flow-taiteet (ei tuliryhmä)
Aiheena
 vannetanssi, tuplavannetekniikka, poi-tekniikka, silkki-
ja teknikkaviuhkat
Taso: Vasta-alkajat, alkeiskurssilta jatkajat tai vähän aikaa harrastaneet
Ohjaaja: Iina Jäntt

Viikkotunteja ei ohjata:
19.-25.2.2024 Talviloma

29.3.-1.4.2024 Pääsiäinen

30.4-1.5.2024 Vappu

Hinnat:
Flow-ryhmät (ei tuli) arkisin klo 16-18.00 ja viikonloppuisin 187

Flow-taiteiden ryhmät arkisin klo 18-21.00 216€

Flow-taiteiden ryhmät (sis.tulitunteja) arkisin ja viikonloppuisin 259€

Opiskelijat, työttömät ja vanheimpainvapaalla olevat -10% kurssin kokonaishinnasta

Kahdelle kurssille osallistuessa kurssien hinnasta -10%
Alennuksia ei voi yhdistää ennamyyntialennukseen

 

Kurssi maksetaan laskulla 1-4 osassa tai virikesetelillä äpin kautta

Tuntikuvaukset

Maanantai klo 17-18:00 Vannetanssi & Tuplavannetekniikka

Taso: Vähän aikaa harrastaneet tai aiemmilta kausilta jaktajat

Huom! 14 viikon kurssi sis. kahdeksan (8) vannetanssituntia ja kuusi (6) tuplavannetuntia.

Sisältö: Kurssi keskittyy vannetanssin osalta perustekniikkaan kuten on-body- ja off-bodytekniikkaan, käsissä pyörittämiseen, isolaatioihin, poppauksiin sekä temppuihin ja trikkeihin. Kurssin aikana opit yhdistelemään erilaista tekniikkaa ja rakentamaan näistä sarjoja, jotka auttavat muistamaan tunnilla opittua sekä antavat eväitä liikkeiden ja tekniikoiden yhdistämiseen toisiinsa. Tuplavannetunneilla harjoittelemme perusteita kahden vanteen käsittelystä ja hallinnasta samanaikaisesti poinpyörityksen maailmasta tuttua tekniikkaa harjoitellen; myllyt ja weavet tulevat siis tutuiksi! Opetustyyli on flow-taiteille ominaista –emme siis harjoittele keskivartalopyöritystä kahdella vanteella. Kurssin tukena ryhmäkohtainen WhatsApp ryhmä jonne on mahdollista videokuvata tunnilla opittu.

Ohjaaja Vilma-Lotta Mustonen.

Hinta: 187€ sis. 14x60min ohjattua tuntia.

10% Alennus opiskelijoille, työttömille ja vanheimpainvapaalla oleville: 168,30€.
Aloitamme maanantaina 5.2.2024.

Mitä opit viikkotunneilla kevätkaudella 2024?

Vannetanssi

Moniulotteinen ja helposti lähestyttävä vannetanssi on usean harrastajan mieleen! Belenos Studiolla pääset oppimaan vannetanssia lajin edelläkävijöiden kanssa! Opettelemme riippuen kurssin tasosta aina perustekniikasta haastavampaan tekniikkaan. Harjoituksia on niin yksittäisiä tekniikkaharjoituksia, komboja, lyhyitä sarjoja sekä koreografioita. Riippuen ohjaajan erikoistumisesta, on viikkotuntiohjelmassa myös lattiatekniikkaa. Kevätkaudella vannetanssia opetetaan maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin! Lisäksi maanantain ja torstain flow-taiteiden kursseilla osa-aiheina on myös vannetanssi. Ryhmiä on aloittelijoille ja jatkajille! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

Flow-taiteet – tuliryhmät K18

Maanantain ja torstain flow-taiteiden ryhmissä pääset tutustumaan useaan eri välineeseen kevätkauden aikana. Kursseilla pääset kokeilemaan vannetanssia, poi- ja viuhkatekniikkaa, silkkiviuhkoja sekä opetamme sinulle tulitaiteen perusteet tulisoihduilla ja tuliviuhkoilla. Tunnit sisältävät yksittäistä tekniikkaa, sarjoja ja koreografioita. Molemmat kurssit ovat alkeisryhmiä, joten etenemme rauhalliseen tahtiin. Huomioithan että tulitunnit toteutuvat sääolosuhteet huomioiden! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Tuliryhmät on suunnattu vain täysi-ikäisille! Mikäli olet alaikäinen ja kiinnostunut flow-taiteista, suosittelemme ensin sisätunteja.
 

Poi-tekniikka

Poi-tekniikka ja on hauskaa ja haastavaa! Poi-tekniikan tunnilla keskitymme nimenomaan tekniikkaan. Harjoittelemme yksittäistä tekniikkaa joista rakennamme sarjoja sekä lyhyitä koreografioita. Kurssi keskittyy moderniin poi-tekniikkaan eikä sisällä tulitunteja. Tunti on suunnattu täysin aloittelijoille sekä vähän aikaa harrstaneille tai kertausta kaipaaville. Poi-tekniikan kurssi pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin! Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.
 

Vannetanssi & tuplavanteet

Maanantain vannetanssikurssilla yhdistämme yhden vanteen vannetanssitekniikkaan keskittyviä tunteja sekä tunteja, joilla tutustutaan poi-tyylisen tuplavanteilun saloihin. Kummastakaan et tarvitse kokemusta, sillä kurssi lähtee liikkeelle aivan alkeista. Yhden vanteen tunneilla lähestymme on- ja off-body tekniikkaa vanteen kanssa: kuinka hallita vannetta kehon eri osissa sekä käsillä. Tutustumme myös yhden vanteen liikekieleen isolaatioita, rolleja ja esimerkiksi eskalaattoreita lähestyen. Tuplavannetunneilla harjoittelemme perusteita kahden vanteen käsittelystä ja hallinnasta poinpyörityksen maailmasta tuttua tekniikkaa harjoitellen; myllyt ja weavet tulevat siis tutuiksi! Kurssi pidetään kerran viikossa maanantaisin. Saat lainavälineet tuntien ajaksi. Ryhmät on suunnattu aikuisille tai +16v. ylöspäin.

bottom of page