top of page

Työpajojen ohjelmasisällöt

Työpajojen ohjelmasisällöt voidaan räätälöidä ryhmänne mielenkiinnon perusteella tai budjettiin sopiviksi kokonaisuuksiksi. Flow välineillä saatte varmasti hauskan ja ikimuistoisen kokemuksen ystävien kesken. Elämyksen ja jännityksen janoon on tarjolla myös tulitanssitunteja.

Viuhkatanssi

Silkkiviuhkat ovat välineenä mahdollisesti sinulle jo tuttu näky mm. burleski- ja vatsatanssijoilta. Tanssivälineenä silkkiviuhkat ovat ihastuttavat ja erittäin näyttävät. Nykyään silkkiviuhkoja on alkanut näkymään myös flow taiteilijoiden keskuudessa yhä useammin. Flow-taiteet on yleinen nimitys liikkuvan taiteen muodosta, jota käytetään kuvaamaan välinemanipulaation, sirkuksen ja tanssitaiteiden yhdistelmää. 

Silkkiviuhkojen työpajassa käydään läpi tekniikkaa ja vartalon liikettä jotka nivotaan yhteen näyttäväksi koreografiaksi. Työpaja on suunniteltu niin että se soveltuu kaikentasoisille, jopa niille joilla ei ole aiempaa kokemusta välinemanipulaatiosta tai tanssista. Taso on sovellettavissa sillä koreografiassa sinulla on mahdollisuus keskittyä vain välineiden liikerataan tai vain vartalon liikkeeseen.

 

Työpajan hinta määräytyy keston, osallistujamäärän sekä sijainnin mukaan. Lainavälineet sisältyy työpajan hintaan.
 

Vannetanssi

Vannetanssi on ottanut tanssitaiteen, rytmisen voimistelun sekä sirkustaiteen lisäksi paljon vaikutteita myös muusta välinemanipulaatiosta. Vannetta ei pyöritetä vain keskivartalolla, vaan vanne pyörii myös käsissä ja jaloissa. Vannetanssi on erinomainen tapa pitää huolta niin kehostaan kuin mielestäänkin.

Laji kehittää koordinaatiokykyä, tasapainoa ja rytmiä. Vannetanssi on helposti lähestyttävä laji,

joka saa lähes poikkeuksetta hymyn kasvoille ja mielen iloiseksi. Useammalle lajin harrastajalle vannetanssi on voimauttavaa ja tuo tasapainoa arkielämään.

Vannetanssin työpaja räätälöidään jokaiselle ryhmälle sopivaksi. Se voi keskittyä esimerkiksi pelkästään lajiominaiselle tekniikalle tai halutessaan haastetasoa voidaan nostaa suoraan itse vannetanssiin jossa teknisen vanteen lisäksi mukana on vartalon liike.

Työpajan hinta määräytyy keston, osallistujamäärän sekä sijainnin mukaan. Lainavälineet sisältyy työpajan hintaan.

Tulitanssi

Tulitanssi on upeaa ja mystistä. Tulitanssi on flow-taiteiden piirissä ja välineitä löytyy useita erinlaisia. Tulivälineitä joita Belenos Studiolla pääsee harjoittelemaan on; soihdut, poit ja viuhkat. Erikoistapauksissa myös tulivanteet. Emme opeta tulennielemistä tai puhaltamista.

Työpaja toteutetaan kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa tutustumme välineisiin, tuliturvallisuuteen sekä kuivaharjoittelemme valitsemalla välineellä. Toisessa osassa menemme ulos harjoittelemaan itse tulien kanssa. Työpajan toteutuminen edellyttää päihteettömyyttä sekä tuliturvallisuuden täyttymistä. Tulitanssia ei toteuteta sadesäällä tulivälineiden kärsiessä kosteudesta.

Työpajan hinta määräytyy keston, osallistujamäärän sekä sijainnin mukaan. Lainavälineet sisältyy työpajan hintaan.

Ota yhteyttä niin teemme päivästänne ikimuistoisen!

Voimme räätälöidä juuri teidän tarpeillenne sopivan kokonaisuuden perustuen mielenkiintoihinne tai budjettiinne.

bottom of page