top of page

Lauantaina 6.4. meillä on useampi työpaja samana päivänä!

6.4. meillä on useampi työpaja studiolla! Osallistu yhdelle, kahdelle tai vaikka kaikille kolmelle. Työpajojen välissä on sopivasti aikaa levähtää hetki. 💜


Merilei Mandelin klo 11-12.30 Silkkiviuhkat – koreografia Järjestämme kevätkauden aikana kolme 90min pituista työpajaa jossa opettelemme tekniikkaa ja koreografioita. Kukin työpaja on erilainen sisällöltään. Ohjaaja rakentaa kokonaisuuden ilmoittautuneiden mukaan.


Roosa Reponen klo 13-14.30 Levi wand – Isolations and boxes Horisontaaliset ja vertikaaliset pyöritykset Pyörivät liikkeet ovat usein virheiden korjausliikkeitä. Tunnin aikana käydään mm. palm spins, flowers, antispin ja yhdistellään näitä oman tason mukaan muihin liikkeisiin.   Tunnille on mahdollista osallistua sekä pitkällä että lyhyellä narulla. Avoin taso.


Vilma-Lotta Mustonen klo 15.00-16.30 Tuplavanne – Trikit & Kombot Haluatko maustaa vannetanssisi flow`ta ottamalla toisen vanteen mukaan? Tuplavanteilu on uniikki tapa tuoda uusia ulottuvuuksia vannetanssiisi sekä haastaa itseään oppimaan uutta!


Hinta:

Yksittäinen työpaja kesto 90min 29€ Kaksi tai kolme työpajaa kesto 2-3x90min 22,50€


Ilmoittaudu mukaan info@belenosstudio.fi 💜


Tarkempaa tietoa alkavista tiiviskursseista saat sivulta:


Comments


bottom of page