top of page

Levi Wand kevätkaudella 2024

10.2. klo13-14.30 Body wraps and getting used to long string.


Pitkään naruun tutustuminen ja narun kietominen kehon ympärille. Tutustutaan pitkään naruun ja miten sen kanssa voi liikkua. Tunnilla edetään oman tason mukaan ja haastetta tarjotaan myös  pidempään harrastaneille. Avoin taso. 


9.3. klo13-14.30 Horizontal and vertical spins.


Horisontaaliset ja vertikaaliset pyöritykset Pyörivät liikkeet ovat usein virheiden korjausliikkeitä. Tunnin aikana käydään mm. palm spins, flowers, antispin ja yhdistellään näitä oman tason mukaan muihin liikkeisiin.   Tunnille on mahdollista osallistua sekä pitkällä että lyhyellä narulla. Avoin taso. 


6.4. klo13-14.30 Isolations and boxes.


Isolaatiot ja ”laatikot” . Isolaatiot ja laatikot jatkavat pyörivien liikkeiden teemaa. Tunnilla tutkitaan, mitä kaikkea voi tehdä, kun kepin toinen pää pidetään paikallaan kun toinen jatkaa ympyräradalla. Laatikot ovat yksi isolaatioiden muoto, jossa leviwandin avulla muodostetaan neliö. Tunnille voi osallistua sekä pitkällä, että lyhyellä narulla. Avoin taso. 

 

4.5. klo13-14.30 Split string magic.

 

Halkaistun narun magia. Split string on yksi leviwandin taianomaisimmista perusliikkeistä. Tunnin aikana harjoitellaan sitä, miten liikkeeseen mennään ja miten sieltä tullaan pois, sekä tutkitaan sitä, mitä kaikkea halkaistulla narulla on mahdollista tehdä. Tunnille on mahdollista osallistua sekä pitkällä, että lyhyellä narulla. Avoin taso.


Hinta

Koko kausi 4x90min 90€

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Yksittäinen työpaja jos on tilaa 29€ 

sis. lainavälineet tuntien ajaksi ja ALV 10%.

Ohjaaja Roosa Reponen.
Comments


bottom of page