top of page

Tilavuokrauksen hinnasto ja käyttöehdot

Kertavuokrauksen hinnat yksityishenkilöille

Ma-pe 08:00-16:00 15€ /h

Ma-pe 16:00-22:00 40€ /h

La-su 08:00-22:00 40€ /h

Sali on mahdollista vuokrata viikottaisten opetustuntien aikataulujen ulkopuolelta ja sen hetkisen muun varaustilanteen mukaisesti.

 

Vapaita aikoja vuokrataan varausjärjestyksessä. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava laskutustiedot. Alle 50€ laskutukseen lisätään 5€ laskutuslisä. Salin vuokraaja hyväksyy Belenos Studion käyttöehdot. Tilavuokraaja pidättää oikeudet muutoksiin.

Kertavuokrauksen hinnat liiketoiminnanharjoittajille

Ma-pe 08:00-16:00 25€ /h

Ma-pe 16:00-22:00 50€ /h

La-su 08:00-22:00 50€ /h
 

Hinnat sisältävät alv. 24%

Sali on mahdollista vuokrata viikottaisten opetustuntien aikataulujen ulkopuolelta ja sen hetkisen muun varaustilanteen mukaisesti.

 

Vapaita aikoja vuokrataan varausjärjestyksessä. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava laskutustiedot. Alle 50€ laskutukseen lisätään 5€ laskutuslisä. Salin vuokraaja hyväksyy Belenos Studion käyttöehdot. Tilavuokraaja pidättää oikeudet muutoksiin.

Tilavuokrauksen käyttöehdot

Vuokraamaalla studion käyttöösi hyväksyt tässä mainitut sopimusehdot. Vuokraajana olet velvollinen välittämään oleellisimmat asiat myös heille, jotka käyttävät tiloja sinun kanssa.

Peileihin ei saa nojata tai tehdä muuta, joka aiheuttaa rikkoutumisvaaran. Peilin rikkoutuessa on vuokralainen vastuussa korvaamaan vanhan peilin poisviemisen, uuden peilin hinnan, lähetyksen sekä asennuspalvelun. Salin vuokraaja vastaa peileistä sen ajan, kun käyttää salia ja siihen asti, kun seuraavan käyttäjän vuoro alkaa.

 

Salissa saa käyttää ainoastaan tanssimiselle tarkoitettuja sisäkenkiä. Kaikissa korkokengissä on oltava korkosuojat. Rikkoutuneesta lattiasta vuokralainen on vastuussa korvaamaan työtunnit hajonneen lattiamateriaalin vaihtamiseen, materiaalit rahtikuluineen, vahingon korvaamiseen käytetyn työajan 75€/h+alv24% sekä hallinnolliset kulut.

 

Salin käyttäjiä ei ole vakuutettu Belenos Studion puolesta. Jokainen harjoittelija vastaa omasta turvallisuudesta tai ohjaaja on velvollinen kertomaan omat ehtonsa oppilaille koskien ohjattuja tunteja. Belenos Studio ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista. Suosittelemme kaikille täysajan tapaturmavakuutusta. Tilan pääasiallinen vuokraaja on velvollinen kertomaan oppilailleen saman.

 

Pidetään yhteisessä käytössä oleva tila siistinä. Ulkovaatteet sekä ulkokengät on jätettävä salin ulkopuolelle. Henkilökohtaiset tavarat voi ottaa saliin sisään tai jättää pukuhuoneeseen. Belenos Studio ei vastaa studiolla kävijöiden omaisuudesta.

Huomaathan että kiinteistössä on myös muita toimijoita. Äänentoisto ja valot on laitettava pois päältä salista poistuessa.

 

Muistathan lukita kaikki ovet, myös rappukäytävään johtavan oven sekä alaoven, mikäli olet sen jättänyt auki. Ikkunat on ehdottomasti suljettava ennen salista poistumista. Salin ikkunan jäädessä auki on vuokralainen korvausvelvollinen siitä aiheutuneista vahingoista. Mikäli olet epävarma ikkunoiden avaamisesta ja sulkemisesta, pyydäthän apua. Lukitsematta jääneestä ovesta tai ikkunasta laskutamme 75€/kerta (sis.alv24%).

 

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan salille tapahtuneet vahingot sekä kulut, mikäli vahinko on tapahtunut hänen vuorollaan vahingossa tai huolimattomuuttaan. Esimerkiksi ovi jäänyt lukitsematta, jonka seurauksena salista on varastettu tavaraa. Hävinnyt ja/tai rikkoutunut Belenos Studion omaisuus laskutetaan tilan vuokraajalta. Belenos Studio katsoo korvattavan omaisuuden summan sen hetkisen markkinatilanteen mukaan. Laskuun lisäämme käytettävät työtunnit (75€/h+alv24%+hallinnolliset kulut). Ylimääräisistä siivouskuluista perimme 75€+Alv24% / siivous.

 

Autoja ei saa parkkeerata sisäpihalle! Ilmaiset parkkipaikat löydät tien toiselta puolelta asemaparkista.

Belenos Studio pidättää oikeuden sääntöjen muokkaamiseen.

Ongelmatilanteiden ilmetessä, olethan välittömästi yhteydesssä info@belenosstudio.fi.

Tilavuokrauksen peruutusehdot

Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin info@belenosstudio.fi. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu vähintään 7 päivää ennen varauksen alkua, emme peri varauksesta maksua. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää mutta viimeistään 4 päivää ennen varauksen alkua, perimme varauksesta 50% maksun. Mikäli peruutus tapahtuu 3 päivää ennen varauksen alkua tai varausta ei peruuteta ollenkaan, perimme varauksesta 100% maksun. Belenos Studiolla on oikeus purkaa sopimus, mikäli ylivoimainen este kuten tulipalo, viranomaisten toimenpide tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja Belenos Studiosta riippumaton tapahtuma estää varauksen toteuttamisen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

bottom of page